Kontakt telefoni: 011/2665-910 i 064/8688-000

Uslovi kupovine

Porudžba putem sajta je moguća za sve navedene artikle na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU". Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je pre toga DA SE REGISTRUJETE i ostavite sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a e-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe.

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće SAMO gotovinski direktno na naš račun 160-324755-79, uplatnicom u pošti, gde ćete pored iznosa popuniti Vaše podatke na osnovu kojih ćemo utvrditi identitet sa porudžbine ostavljene na e-mail-u.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 7 dana od dana potvrde porudžbe.

Kurirska služba vrši dostavu radnim danom do 16h, a subotom do 14h.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostave pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbe i da ste ugovor o kupovini raskinuli.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži.

VAŽNA NAPOMENA:

Minimalna porudžbina je 1.000 rsd. Ispod tog iznosa porudžbina neće biti isporučena, a svi troškovi isporuke iznad minimalnog iznosa padaju na naš teret, što znači da su troškovi isporuke GRATIS.