Kontakt telefoni: 011/2665-910 i 064/8688-000

Kompanija Apsolut Velpro osnovana je 2009. godine sa ciljem da na domaće tržište donese neke od vodećih svetskih brendova za decu.

Naš kreativni tim veoma pažljivo bira aktuelne i zanimljive crtane filmove koje uvodi na domaće tržište,  nakon čega stižu i licencirani proizvodi za iste brendove. Mia i ja, Winx sezona 5 i Virus Attack samo su neki od izuzetno popularnih crtanih serijala čije je emitovanje na TV kanalima omogućila naša kompanija.

Bavimo se proizvodnjom, prodajom i distribucijom velikog broja proizvoda vodećih dečijih brendova. Pokrivamo sve države iz bivše Jugoslavije, a u 2014. godini  krećemo sa distribucijom dečijih licencnih proizvoda i na teritoriju Češke, Slovačke, Mađarske i Rumunije.

Zastupamo veliki broj inostranih proizvođača igračaka i licencora. Naša želja, a ujedno i cilj je da najnovije i najaktuelnije svetske brendove učinimo dostupnim i našim kupcima.

Osnovne grupe proizvoda kompanije Apsolut Velpro su sledeće:

Albumi i sličice – ovo je grupa proizvoda koji se ubrajaju u najatraktivnije licencne kolekcionarske artikle. Jedna smo od malobrojnih firmi u Evropi koje imaju kompletno zaokružen proces koji  je neophodan da bi ova kategorija proizvoda stigla na tržište: naš dizajn studio razvija kompletan album i samolepljive sličice, urednici pripremaju najzanimljivije priče vezane za određeni brend, dok se kompletna proizvodnja sličica odvija u Italiji, na najsavremenijim mašinama za pakovanje istih. Trudimo se da kvalitetom dizajna i izrade budemo u samom vrhu ove kategorije proizvoda.

Igračke – zastupnici smo nekih od najpoznatijih svetskih kompanija koje proizvode igračke odnosno figurice u kesicama.  U pitanju su, pre svega, takozvani „impulsni“ artikli koji spadaju u  najprodavanije proizvode širom sveta.

Časopisi – Deo naše firme je kompletno posvećen izdavaštvu časopisa, bojanki, slikovnica i knjiga za decu. Naši mesečni časopisi (Frizbi i Mini) prepoznatljivi su na tržištu kako po fenomenalnim edukativnim tekstovima tako i po upečatljivoj ambalaži. Pored toga, naši časopisi donose deci odlične poklone u svakom broju.

Knjige – Knjige Mia i ja predstavljaju začetak nove grupe proizvoda kojoj smo se posvetili. Želja nam je da deci približimo neke od vodećih svetskih brendova i naslova u ovom domenu.

DVD – Uvek popularna grupa proizvoda, za koje biramo samo najbolje brendove.

Bojanke i slikovnice – Naš uređivački tim nastoji da uvek unese nešto novo i prepoznatljivo u svet bojanki i slikovnica. Stikeri, enigmatike, naučite engleski dok bojite i raznovrsne edukativne i zabavne razmišljanke samo su deo zanimljivih sadržaja koje možete pronaći u našim bojankama.

Konditori – Uvek interesantni slatkiši sa poklonima brendirani najpoznatijim junacima iz crtanih filmova. Deca uz svaki proizvod pored slatkiša dobijaju i fenomenalne poklone.

Specijalizovani smo za:
• Kupovinu TV prava i licenci
• Razvoj licenciranih proizvoda za decu
• Proizvodnju
• Distribuciju i prodaju
• Izradu TV spotova i ostale marketinške aktivnosti

Distribucija i prodaja:
Proizvode kompanije Apsolut Velpro, pored našeg prodajnog tima, na tržište plasiraju i vodeći distributeri u regionu: Tisak (Hrvatska), Rokšped (Crna Gora) i Tropik (Bosna) samo su neki od naših distributera na teritoriji bivše Jugoslavije.
Širom  Srbije naše proizvode distribuiramo u sve velike sisteme (Delhaize, Idea, Merkator...), prodavnice igračaka (Dexy Co, Lavirint, Aksa...), kao i u sve objekte tradicionalnog kanala prodaje - preko naše razgranate mreže distributera (Beokolp, Press internacional, Štampa, Beopress, Trag Press, Global Press...).